Klantenbeoordelingen

♥ Denise Geers 

Een fijne gezichtsbehandeling gehad met goede producten. Ook genoten van een heerlijke massage, echt ontspannen! Shirley geeft ook goede adviezen en er heerst een prettige sfeer!

♥ Anouk Remmerswaal

Ik heb een heerlijke gezichtsbehandeling gehad met fijne producten en mijn wenkbrauwen laten epileren en verven bij Skin and Health. Shirley gaf goed advies en ik was blij met het eindresultaat. Na de behandeling een gezond tussendoortje gekregen. Ik kom zeker snel weer!

♥ Jacqueline Buzing

Wat ben ik blij dat ik Skin and Health by Shirley heb leren kennen! Ik ga hier met ontzettend veel plezier naartoe . Shirley geeft hele deskundige én ontspannende behandelingen in een hele prettige sfeer.
Een absolute aanrader!!!

♥ Mady Renken

Ik heb de Winter Wonder my Skin behandeling gedaan. Zeker een aanrader! Me huid voelt weer als nieuw en kan weer met een super zachte huid het nieuwe jaar tegemoet!

♥ Jorieke van Etten

Heerlijke gezichtsbehandeling gehad! Mijn huid voelt weer super en mijn wenkbrauwen zien er weer top uit met de natural henna.

♥ Rosanne van Bregt

Een heerlijke pedicure behandeling gehad. Prachtige gel nagels en een heerlijk kopje thee erbij. Mijn voeten zijn weer zomerproof!

♥ Sandra Nieuwebroek

Shirley neemt alle tijd voor je, gebruikt heerlijke producten en haar salon straalt rust en puurheid uit. Kortom puur genieten!

♥ Rebecca van den Ijssel

Heerlijke behandeling gehad, eerst lekker ontspannen met een heerlijke massage en daarna een gezichtsbehandeling gehad. Shirley gebruikt fijne producten en Mn huid ziet er weer helemaal fris uit! Echt een aanrader!

♥ Sophie de Haas

Hele fijne behandeling gehad. Mijn huid voelt super! Shirley gebruikt natuurlijke producten in haar salon en daar reageert mijn gevoelige huid goed op! Aan het eind nog genoten van een heerlijke matcha latte.

♥ Deborah van der Burg

Heerlijke behandeling gehad met natuurlijke producten. Als afsluiting een heerlijk gezond gebakje gekregen.Ben blij dat je weer terug ben Shirley!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s