Huidverbetering

Bindweefselmassage

Een bindweefselmassage is een uitstekende manier om de huidconditie te verbeteren. De behandeling verhoogt de doorbloeding en activeert de huidstofwisseling. De bindweefselmassage is uitermate geschikt om littekenweefsel los te maken en om een verslapte huid, een slecht doorbloede huid, een verouderde huid, rimpels of acne te verbeteren en/of te verminderen.

  • Bindweefselmassage incl. reiniging van de huid en dagverzorging (40 min) €39.5

Behandeling in kuurvorm

Voor optimaal resultaat zijn meerdere bindweefselmassages nodig. Naarmate de kuur vordert wordt het weefsel soepeler en de structuur van de huid gaat er steeds beter uitzien. De huid raakt beter doorbloed en afvalstoffen worden sneller afgevoerd. Afhankelijk van de doelstelling, behandelindicatie en de huidconditie wordt de behandelfrequentie vastgesteld – meestal zes behandelingen. Een kuur bestaat uit één keer per week bindweefselmassage gedurende zes weken. Eventueel met korte tussenpose van max drie weken.

Prijzen

  • Bindweefselmassage incl. reiniging van de huid en dagverzorging (40 min) €39.5

In kuurverband à 5 behandelingen krijg je de zesde behandeling gratis.

  • Bindweefsel in kuurvorm 6 behandelingen (40 min p/behandeling) €197.5

Wilt u graag uw bindweefsel massage met een behandeling combineren? Dat kan.
Bij elke gezichtsbehandeling kun je een bindweefsel massage bij boeken. Een bindweefsel massage van het gezicht duurt ongeveer 20 minuten.

  • Bindweefselmassage i.c.m een gezichtbehandeling (20 min) €22.5

U kunt de bindweefsel massage ondergaan bij: Rosacea, acne (zonder actieve ontstekingen), littekens acne, slecht doorbloede huid, Rokershuid, droge of zeer droge en vette huid, couperose en rimpels

Let op!

Uw gezicht zal na de bindweefsel massage rood kleuren (doorbloeding) en zal gevoelig zijn voor de komende 24 uur. ik adviseer je de aankomende 24 uur niet in de felle zon te gaan, omdat door de massage het gezicht gevoelig kan zijn voor verbranding van de zon.

Fruitzuurpeeling

In de salon wordt er gewerkt met verschillende soorten fruitzuurpeelings. Een fruitzuurpeeling is een peeling die de bovenste laag van de huid verweekt waardoor dode huidcellen versneld zullen afschilferen. Dit heeft als resultaat dat de dode huidcellen makkelijker en sneller afschilferen. Hierdoor worden oppervlakkige huidproblemen die zich voordoen in de epidermis verminderd. De nieuwe huid wordt zichtbaar. De dofheid, vaalheid en grove huidtextuur wordt minder en de onderliggende, frisse huid heeft een gezondere glans en een meer effen tint. Welke fruitzuurpeeling het best bij u past is afhankelijk van uw huidprobleem en zal in een eerste behandeling besproken worden. Voor meer info klik hier.

Behandeling in kuurvorm

Na een behandeling zul je al een zichtbaar resultaat zien in de huid. Maar om een beter resultaat te bereiken wordt het aangeraden om de behandeling in kuurverband te doen. Een kuur bestaat uit 1 behandeling, 6 weken achter elkaar. Daarna wordt het aangeraden om de behandeling eens in de 6 weken te herhalen voor een blijvend resultaat.

Prijzen

  • Fruitzuurpeeling (45-60min)  €52,50
  • Fruitzuurpeeling (kuur 6x) €300,-
  • Fruitzuurpeeling & bindweefselmassage (75min) €72,50

Let op!

Na de behandeling is de huid gevoelig voor UV straling. Je moet minimaal tot 14 dagen na de behandeling een SPF30 op het gezicht gebruiken.