Huidverbetering

Bindweefselmassage

Een bindweefselmassage is een uitstekende manier om de huidconditie te verbeteren. De behandeling verhoogt de doorbloeding en activeert de huidstofwisseling. De bindweefselmassage is uitermate geschikt om littekenweefsel los te maken en om een verslapte huid, een slecht doorbloede huid, een verouderde huid, rimpels of acne te verbeteren en/of te verminderen.

  • Bindweefselmassage incl. reiniging van de huid en dagverzorging (40 min) €39.5

Behandeling in kuurvorm

Voor optimaal resultaat zijn meerdere bindweefselmassages nodig. Naarmate de kuur vordert wordt het weefsel soepeler en de structuur van de huid gaat er steeds beter uitzien. De huid raakt beter doorbloed en afvalstoffen worden sneller afgevoerd. Afhankelijk van de doelstelling, behandelindicatie en de huidconditie wordt de behandelfrequentie vastgesteld – meestal zes behandelingen. Een kuur bestaat uit één keer per week bindweefselmassage gedurende zes weken. Eventueel met korte tussenpose van max drie weken.

In kuurverband à 5 behandelingen krijg je de zesde behandeling gratis.

  • Bindweefsel in kuurvorm 6 behandelingen (40 min p/behandeling) €197.5

Wilt u graag uw bindweefsel massage met een behandeling combineren? Dat kan.
Bij elke gezichtsbehandeling kun je een bindweefsel massage bij boeken. Een bindweefsel massage van het gezicht duurt ongeveer 20 minuten.

  • Bindweefselmassage i.c.m een gezichtbehandeling (20 min) €22.5

U kunt de bindweefsel massage ondergaan bij: Rosacea, acne (zonder actieve ontstekingen), littekens acne, slecht doorbloede huid, Rokershuid, droge of zeer droge en vette huid, couperose en rimpels

Let op!

Uw gezicht zal na de bindweefsel massage rood kleuren (doorbloeding) en zal gevoelig zijn voor de komende 24 uur. ik adviseer je de aankomende 24 uur niet in de felle zon te gaan, omdat door de massage het gezicht gevoelig kan zijn voor verbranding van de zon.